• PARENCLUB TIEN
  • SWINGERSCLUB
  • BDSM CLUB
  • PARENCLUB
  • EROTIC LIFESTYLE

BDSM bij Parenclub Tien in Wagenborgen

Parenclub Tien is zéér BDSM vriendelijk.

We hebben een aantal speeltoestellen door de gehele club staan en boven is er een speciale ruimte ingericht met een mooi kruis en diverse punten om iemand stevig aan vast te kunnen zetten. Buiten komt een ware BDSM speeltuin. Alle speeltoestellen kunnen gebruikt worden voor eigen risico, sommige alleen onder toezicht. Het kleine persoonlijke speelmateriaal dien je, zoals gebruikelijk, zelf mee te nemen.

 

BDSM minded mensen zijn altijd welkom. Er is momenteel één themadag per 4 weken waar de gehele club BDSM en kink ademt.

De club is op deze thema dagen geopend van 12.00 -18.00uur

Parenclub Tien Parenclub 10 Familie Bronsweg 66 Wagenborgen Sexclub Swingersclub BDSM-Club Erotic Lifestyle

BDSM meeting van Our Second Life te Wagenborgen

Our Second Life, vanaf nu genoemd OSL is een begrip in de BDSM wereld en organiseerde ruim 13 jaar lang vierwekelijks een meeting, eerst in Wagenborgen, daarna in Zwinderen en nu terug op onze oude vertrouwde stek, terug in Wagenborgen,

Iedere vier weken een gezellige meeting met speelmogelijkheden voor mensen met een BDSM-lifestyle in de breedste zin van het woord in een luxe omgeving in de provincie Groningen. De meeting begint om 12 uur en duurt tot 18 uur.

Mensen die voor het eerst komen krijgen een rondleiding van 1 van de organisatoren en dan zullen de regels worden uitgelegd. Uiteraard kunnen er dan vragen worden gesteld, maar dat mag altijd. Gedurende de hele meeting.

De club ligt afgelegen en ook het buitengebeuren is niet zichtbaar vanaf de openbare weg. Binnen is een kleedruimte met afsluitbare kastjes.

Tijdens de gehele meeting kan iedere soort fetisjkleding gedragen worden of men is ongekleed. In alle ruimtes van het grote gebouw en buiten in en om het zwembad mogen BDSM-spelen uitgevoerd worden.

Zonder de achtergrond van een groep of website, nodigen de ondergetekenden een ieder met fetisj, kinky en/of BDSM-gevoelens uit om deze avond te bezoeken. Er is geen speciaal programma, maar het pand biedt allerlei spannende faciliteiten om een fantasievol BDSM-spel te spelen dan wel gezellig te genieten van de aanwezige luxe. Voor mensen die graag hun kinky outfit willen tonen is er publiek genoeg.

Her en der in het pand zijn ruime warme bubbelbaden, een watermassage kamer, een sauna en buiten niet te vergeten… een verwarmd buitenzwembad en een jacuzzi.  Afgeschermd van de weg zijn daar ook leuke spelen te bedenken die anders kunnen zijn dan lekker zwemmen!

Er zijn meerdere ingerichte BDSM-kamers met onder andere een sling, een bondagerek, een bondagestoel, een kooi, een kruis.  Een groot hartvormig bed om even te relaxen. Ook een rond bed wat kan draaien, biedt leuke speelmogelijkheden.

Verder is er een ruime bar met een podium voor publiek spel. Op de avond dat wij onze meeting houden mag echter overal in het gehele pand gespeeld worden en overal tref je ook BDSM attributen aan. Kansen genoeg dus om eens iemand anders aan het werk te zien en natuurlijk om zelf de zweep ter hand te nemen… of te ontvangen. Zomaar meedoen mag nooit. U kunt bij ieder spel komen kijken en na afloop eventueel vragen stellen. Tijdens het toekijken graag absolute stilte betrachten i.v.m. concentratie van de spelende mensen. Deze concentratie kan ernstig verstoord worden wanneer er gepraat wordt. Dit is voor hen en U wanneer U zelf speelt uiteraard heel vervelend. Tijdens een spel iemand aanspreken wordt niet gewaardeerd.

 

Meester John en Bertolli houden als Dungeon Master toezicht om te kijken of BDSM veilig wordt beoefend. Ook zijn zij aanspreekpunt voor een ieder die gevaarlijke BDSM waarneemt en dit wil melden. Wij als organisatoren vinden het leuk om met je van gedachten te wisselen en onze kennis te delen

Ook Mathilde kan uiteraard aangesproken worden. Patty zal overal waar maar hulp gewenst is invallen.., maar is zeker ook een aanspreekpunt voor iedereen.

In het gebouw geldt overal een rookverbod, alleen buiten op het terras kan gerookt worden. Gebruik van drugs of andere vormen van verdovende middelen zijn niet toegestaan. Ook overmatig alcoholgebruik tolereren we niet. We behouden het recht het verstrekken van drank dan te weigeren . Bij het niet opvolgen van de huisregels kunnen mensen worden verzocht de meeting te verlaten.

Heb je interesse in een bepaalde demo, meld het dan even bij ons, dan kunnen wij kijken of we iemand kennen die een dergelijk demo kan geven. Geplande demo’s zullen we apart aankondigen op de site, met een uitleg van degene die de demo geeft.

Heb je vragen, die je bezighouden voor een meeting, stel ze dan liefst van te voren via een persoonlijke mail aan Mathilde, zodat we op de avond zelf een antwoord kunnen geven, mits het niet te ingewikkeld is. Niets is gek, gewoon vragen! Niet geschoten is altijd mis.

 

Toegangsregels en prijzen

Als gasten voor de eerste keer op de meeting komen, kunnen zij, indien gewenst, een rondleiding en uitleg krijgen van Mr. John en/of slavin Mathilde of van Bertolli.  Vraag dan bij binnenkomst even naar één van ons. Bij extreme drukte of veel nieuwkomers kunnen andere gasten ook als gastheer/vrouw  optreden. Uiteraard mag een ieder die iemand meeneemt die voor het eerst komt, ook zelf de rondleiding verzorgen.

Het prijsbeleid is voor man en vrouw gelijk. Iedereen betaalt nu 37,50 euro per persoon, dus zowel de mannen als de vrouwen. Wel moet een ieder zich opgegeven bij mij; slavinmathilde@live.nl. Opgave is verplicht.

Je mag zelf weten of je je onder je Nick name of eigen naam opgeeft. Wij werken met een gastenlijst. Na opgave krijg je van Mathilde een nr. Deze nummers gaan in de bingo molen. Ergens op iedere meeting zullen we uit de nummers door een onafhankelijk een nummer laten trekken en diegene heeft dan een volgende keer gratis entree.  Heb je je opgegeven en kun je door omstandigheden niet komen en niet op tijd afzeggen dan heeft dat geen financiële consequenties voor je.

 

Inclusief betekent het onbeperkte gebruik maken van alle faciliteiten, zoals handdoeken, zeep, olie en alle drankjes en eten. Gratis parkeren en gratis kluisjes. En vervoer van en naar hotel Klaver4, indien er een kamer geboekt is en indien deze door slavin Mathilde is gereserveerd.

 

Eten:

Gedurende de hele avond zal er eten zijn, 

 

Dresscode

Voor de kinky- en BDSM-ers is als dresscode SM-kleding of fetisj in elke vorm toegestaan zoals b.v. lak, leer, latex, lingerie, rubber, uniform, pvc, travestie, dan wel  nette zwarte kleding. Naakt mag ook. Maar liefst geen witte onderbroeken en witte sokken  want dat vinden we geen gezicht! Omkleden kan bij de kluisjes.

 

Overnachten?

Voor onze gasten die willen blijven slapen in de buurt van de club kunnen wij Hotel Klaver 4 in Wagenborgen aanbevelen. De hoteleigenaar geeft speciaal voor onze gasten een korting per nacht, mits duidelijk wordt doorgegeven dat het om OSL-gasten gaat. Dit geldt echter alleen als slavin mathilde de boeking doet.  Het adres van het hotel is Hoofdweg 46-48, Wagenborgen,  www.hotel-klavervier.nl. Vanaf 14 uur kunt U hier terecht. 

De eigenaar van het hotel brengt zijn gasten naar de club en het personeel van de club brengt jullie terug naar het hotel. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Je moet dit wel van te voren even doorgeven aan Mathilde. Wil je meer informatie hierover, mail me dan alstublieft even of kijk op de website van het hotel. Heb je een ruime auto of een camper, dan mag de nacht ook worden doorgebracht op het parkeerterrein van de club zelf.

 

Fotografie

Er is nog wel wat onduidelijkheid over het fotografeerbeleid. Na een meeting zien we geregeld foto’s op Fetlife verschijnen die tijdens een meeting zijn gemaakt. De regel is nu: er mag NIET worden gefotografeerd. Niet met een camera en niet met een mobiel. Telefoons horen in de kluisjes te worden opgeborgen.  Mocht je toch graag een foto willen, dan ga je naar een Dungeon Master en hij zal dan of de foto maken of meekijken dat er geen andere personen op de foto staan dan diegenen waar het om gaat. We houden de mogelijkheid open om af en toe een huisfotograaf te vragen foto’s te maken.

 

Achtergebleven spullen

Na de meeting zullen gevonden voorwerpen door slavin Mathilde worden meegenomen en op de OSL site zal vermeld worden om welke voorwerpen het gaat. Herken je iets dat van jou is dan kun je dat aangeven. Het komt dan zo spoedig mogelijk retour of kan worden opgestuurd op eigen kosten.

Partyclub 10 en de organisatoren van de OSL meeting kunnen nooit verantwoordelijk worden gehouden voor verlies, diefstal en/of schade aan persoonlijke eigendommen en/of ongelukken, ook niet veroorzaakt met BDSM-meubels.

 

Tenslotte 

Wij hopen op fijne en gezellige avonden en kunnen dat alleen realiseren met jullie komst. Onze ervaringen tot nu toe zijn erg positief. Our Second Life is een grote, zeer tolerante vriendengroep die nog steeds groeit. Zijn er nog vragen of mis je toch nog informatie in dit bericht, laat me dat dan even weten, dan kunnen we het eventueel aanpassen.

Tot ziens!

Mr. John {slavin Mathilde} en slavin Mathilde {Mr. John}

Ook namens Bertolli en Patty.

Wij zijn verheugd dat we jullie kunnen meedelen dat we toch een Our Second Life meeting kunnen gaan houden 26 november in Wagenborgen, zij het in aangepaste vorm wat de tijden betreft.

Door de trage werking van de ambtelijke molens kregen we niet eerder het groene licht en dan komen daar nog eens de aangescherpte Corona maatregelen bij, die het mogelijk maken van een meeting na 20 uur onmogelijk maken.

Wat we jullie kunnen aanbieden is dus een OSL meeting die korter zal zijn dan anders maar we hopen dat dit jullie niet zal weerhouden om te komen. Te komen kijken naar de vernieuwde club en natuurlijk om elkaar weer eens te zien en bij te praten. Kortom, om de sociale contacten weer aan te halen. Die we allemaal zo vreselijk hebben gemist.

Na overleg met de uitbaters is besloten de gewone toegangsprijs te hanteren. Wij weten dat ook zij het de laatste maanden erg zwaar hebben gehad doordat de club niet open kon terwijl alle kosten uiteraard wel doorgaan.

De deuren zullen voor onze gasten om 12 uur open gaan en om 18 uur zullen we helaas moeten stoppen.

Uiteraard zijn alle kamers in de club tot jullie beschikking en kan er volop gespeeld, gebubbeld, gegeten en gedronken worden nadat jullie zelf hebben kunnen zien wat er veranderd is in de club.

Het buitengebeuren is nog niet klaar maar dat is helemaal klaar als het voorjaar/zomer is.

Na aanmelding krijg je van mij weer een nummer die je moet onthouden of ergens noteren, want met dat nummer speel je mee voor een gratis entree een volgende keer, geschonken door de uitbaters.

We hopen op een gezellige meeting en lukt het deze keer niet om te komen, dan wellicht tot ziens op de Nieuwsjaarsmeeting van 1 januari 2022.Parenclub Tien Parenclub 10 Familie Bronsweg 66 Wagenborgen Sexclub Swingersclub BDSM-Club Erotic Lifestyle
OSL Meetings 2021
26 november 2021
OSL Meetings 2022
1 januari 2022 21 januari 2022 18 februari 2022 18 maart 2022
15 april 2022 (Goede Vrijdag) 13 mei 2022 10 juni 2022 8 juli 2022
5 augustus 2022 2 september 2022 30 september 2022 28 oktober 2022
11 november 2022 9 december 2022

Er worden regelmatig demonstraties en/of workshops georganiseerd. Op de bovenstaande vrijdagen zijn vanaf 16.00 uur ervaren coördinatoren als gastheer of gastvrouw aanwezig. Ben je onervaren of gewoon nieuwsgierig naar BDSM? De coördinatoren maken je wegwijs en leiden je rond om kennis te maken met BDSM. Je kunt met al je vragen over BDSM bij ze terecht.

Coördinatoren:
Mr. John
Slavin Mathilde

Bertolli

Patty

Parenclub Tien Parenclub 10 Familie Bronsweg 66 Wagenborgen Sexclub Swingersclub BDSM-Club Erotic Lifestyle

Fotobeleid

In de gehele club is het niet toegestaan om foto's te maken. Mobiele telefoons moeten ook altijd in het kluisje liggen. Maar zou je toch graag eens foto's willen hebben van jouw spel? Of later terug kunnen kijken naar de foto's van één van de gehouden demo's of workshop?

Op de BDSM dagen in Parenclub Tien is er een fotograaf aanwezig. Spreek gerust één van de coördinatoren aan als je graag foto's zou willen ontvangen.

Parenclub Tien Parenclub 10 Familie Bronsweg 66 Wagenborgen Sexclub Swingersclub BDSM-Club Erotic Lifestyle
Parenclub Tien Parenclub 10 Familie Bronsweg 66 Wagenborgen Sexclub Swingersclub BDSM-Club Erotic Lifestyle